Få ordning på ditt hemmakontor

När du planerar ditt kök vill du placera arbetsbänken, spisen och kylskåpet så att du lätt kan tillaga mat. På samma vis drar du nytta av att hitta det som krävs för att du ska trivas i ditt hemmakontor.

Många trivs med att jobba hemma och forskning visar att vi till och med kan vara mer produktiva när vi byter ut kontoret till vårt eget hem.

Vissa människor kan kanske arbeta med kaos i sitt hemmakontor, men om du vill skapa en ordningsam atmosfär kan du göra det på många olika sätt. Bland det viktigaste är lådor och hyllor där du kan förvara papper och mappar. Det hjälper också om du har en särskild plats för småprylar som sladdar, hörlurar och laddare.

Tänk även om det osynliga

Något som många glömmer är att tänka på det som gör att man kan vara effektiv i sitt jobb, och inte känner sig trött och hängig. Nämligen ren luft! Om du jobbar hemifrån kan det vara skäl att skaffa luftrenare och avfuktare till ditt hemmakontor. Det är vanligt att det uppstår mera damm på grund av pappershantering och från skrivare, något som kan vara väldigt besvärligt om du är känslig för damm. En avfuktare förebygger dammkvalster och en luftrenare gör att ditt hemmakontor får en fräsch luft.

Comments are closed.